Eşyaların taşınma süresi asansörlü araçlarımız sayesinde çok kısa sürelerde tamamlanmaktadır.

Ev taşımak hem yorucu, hem de insanları bir çok yönden sıkıntıya sokan bir olaydır. Çünkü bireysel (es dost ile) yapılacak ev taşıma işlemlerinde hem zaman kaybı olmaktadır, hem de büyük olasılıkla kırılan eşyalar sonucunda maddi kayıplar meydana gelmektedir.

Eşyalarınızın yoğunlu ile doğru orantılı olarak evinize eleman gönderilir. 1+1 ev eşyası için 2-3 kişilik bir ekip hizmet verirken 3+1 bir ev için bu sayı 6 ya çıkmaktadır.

Genel olarak 100 ile 150 metrekarelik evlerin eşyaları, taşınacak evin uzaklığına da bağlı olarak bir gün içerisinde eşyalarınız taşımaktadırlar.

Evden eve yapılan nakliyelerde fiyatlandırma kriterleri arasında, taşınacak eşya miktarı, taşıma mesafesi, indirelecek ve çıkarılacak kat sayıları, taşıma sırasında özellikle yüksek binalar için kullanılacak asansör sistemlerinin kullanım oranı, nakliye aracının binaya ne kadar yanaşabildiği, taşınacak eşyanın değer oranına bağlı risk oranı ( özellikle antika eşyalar ), kırılma riski oranı ve benzeri bir çok faktör vardır.